9.10.11

E.L.F - recension part 1


Börjar med mineralsminket tänkte jag, som många kanske vet är E.L.F ett engelskt sminkmärke som väl främst är känd över hur billigt det. Och då tänker man ju säkert att det ska vara skit eftersom det är så pass billigt ( de dyraste grejerna kostar ca 60 svenska kronor) men jag är glatt överraskad, det är riktigt bra faktiskt! minst lika bra som alla isadora, nivea osv. Beställde sjukt mycket grejer men börjar med lite i taget. 

Har aldrig varit så mycker för mineralsmink men de här är faktiskt bra, fondationen (första från vänster) täcker bra för att vara mineral fast skulle ändå säga att det är mer utav en sommar fondation men iaf thumbs up! 
Burken i mitten är något slags puder som sägs ska vara bra för huden och motverka dålig hy , och i like it det funkar ungefär som ett vanligt puder , fast mer transparent och det är faktiskt damn good. Speciellt eftersom de kan användas båda som typ blottningspuder, på ställen man kan bli blank osv eller för att använda på huden under natten, eftersom de är bra för huden. 

Och slutligen, burken till höger är en booster som man lägger på efter man är färdigsminkad. Den lägger sig i linjer och jämnar ut ojämnheter och den är typ det bästa puder jag testat for real!!!

2 kommentarer:

  1. hur lång leveranstid är det? :)

    SvaraRadera
  2. grym recension :D vilken "färg" tog du mineral sminket?

    SvaraRadera