12.10.11

DAY 07: YOUR ZODIAC SIGN AND IF YOU THINK IT FITS YOUR PERSONALITY

Jag är född 31 Juli och är då alltså Lejon, är inte så påläst på det här men stjärntecken så googlade lite och då stod det såhär om Lejonet:

Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt. 
God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat. Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen. 

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs.Hahahahhaha jaamen det låter ju bra haha , det där med att lejonet gillar uppmärksamhet är ju vekrligen sant haha attention whore. Och lojal i relationer, det är jag absolut. Både en lojal vän och flickvän. Jag skulle t.ex aldrig prata illa om mina vänner eller på annat sätt vara illojal, och samma sak med min pojkvän. Och jag förväntar mig att bli bemött med respekt, det tycker jag är skit viktigt. Jag hatar respektlösa människor!! 
Haha god planering och organisationsförmåga... hell no... men jag jobbar på det! Fast samtidigt så när jag tar mig för något så vill jag oftast prestera bra. Och kreativ skulle jag nog säga att jag är- 
haha sista raderna stämmer nog också rätt bra.
Fett flummigt inlägg men what else can i say? Överlag stämmer det mesta rätt bra in på mig, så ja mitt stjärntecken passar min personlighet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar