29.9.11

DAY 01: YOUR CURRENT REALATIONSHIP

Det har ni hört om förut men jag är i ett rätt annorlunda förhållande faktiskt, kärleken bor 100 mil bort och sånt är kanske inte jätte vanligt vid den här åldern men what to say, det är verkligen sant att distance does'nt matter. Klickar det så klickar det.
Självklart är det jobbigt. sjukt jobbigt. Och frustrerande. Men det är inte värt att vara negativ mot något man inte kan ändra, man får helt enkelt göra det bästa av situationen.
Men distansförhållande har sina fördelar också (can't belive i said that) men man tröttnar liksom aldrig, man tar vara på tiden när man ses och då uppskattar man den andra personen så mycket mer än när man ses varje dag.
Många säger att avstånd förstör förhållanden och att man inte har någon aning om vad den andra håller på med under tiden man inte pratar men thats bullshit. Man behöver inte se varandra varje dag för att vara kär.
Det är så bra och fint för det är som att vara kär i sin bästavän, vi kan snacka om alltallt och jag tröttnar aldrig. Han förstår mig på ett sätt som nästan är lite läskigt, när man inte behöver säga något och den andra ändå förstår precis vad man menar då är det pure love.
Men självklart finns det ups and downs men det blir man bara starkare och mer samansvetsade av, att kunna förlåta och gå vidare är viktigt i alla förhållanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar