21.4.11

"You laugh at me because I'm different. I laugh at you because you're all the same"

Ofta hör man folk som säger att dom tycker en viss grej är snygg- kläder kan vi ta som exempel.
 Lets say att du tycker en klänning är freakin gorgeous men sen vågar du inte ha på dig den.
 Varför? 
Kanske är du rädd för vad folk ska tycka? Vad vet jag.
Men det borde ju egentligen vara så att när du tycker nått är snyggt, alltså du trivs i det du har på dig- då borde du ju känna dig snygg aight? och känner man sig snygg blir man automatiskt snygg. Well jag vet, jag vet man hör ofta det där. "Allt du behöver är att tro på dig själv och le så blir du snygg." Och det är ju faktiskt sant, en person med GRYM utstrålning uppfattas som snygg just för att den e så skön i personligheten och säker i sig själv. Och tvärtom, en skitsnygg person men världens tråkigaste attityd blir så mycket fulare just för hur den beter sig mot andra. Fattar ni vad jag menar? 
Det borde man tanka in i bakhuvudet i vår utseendefixerade värld. Vem skulle du själv välja en kall självupptagen docka som har 0 sinne för humor och som bara är bitchig och tar energi men som ser fierce ut, ELLER en person som egentligen inte skulle klassas som direkt snygg men som är godhjärtad , rolig och bara helt skön. Tänk på det, och vi alla vet att man hellre skulle välja nummer 2. 


Sålänge du vet vad du gillar och tycker är snyggt så borde det vara allt som betyder något. Vad någon annan tycker är oväsentligt. Skulle något retard lägga en dryg kommentar om hur du ser ut eller hur du är så säger ju egentligen det mer om den personen än om dig ellerhur? Det bevisar ju bara hur osäker han/hon måste vara för att lägga en sådan kommentar. 
Man kan inte vara på ett sätt som faller alla i smaken och man kan inte klä sig på ett sätt som alla tycker är snyggt så var den du vill, se ut hur du vill så kommer du känna dig bättre.
Tänk på det nästa gång ni inte vågar ha på er något ni tycker är skitsnyggt eller nästa gång du sitter tyst istället för att ta plats. YOU GO! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar